Drošības un sporta diena Balvu Valsts ģimnāzijā

30. maijā Balvu Valsts ģimnāzijas sporta laukumā pulcējās skolēni un drošības dienestu pārstāvji, lai aktualizētu būtiskākos drošības noteikumus vasarā.

Ģimnāzijas direktore Kristīne Lele pateicās par aktīvu iesaistīšanos drošības dienas organizēšanā sporta skolotājiem Jānim Zakarītim un Valteram Duļevskim, skolas māsai Ingai Jaunākajai, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģiona pārvaldes Ugunsdrošības uzraudzības un civilās aizsardzības nodaļas inspektorei Laurai Košļevai, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Latgales reģiona pārvaldes Tilžas posteņa komandierim Emīlam Koniševam, kā arī Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes  Ziemeļlatgales iecirkņa prevensijas grupas vecākajai inspektorei Sanitai Stirnai-Gajevskai un atsaucīgajiem vecākiem –  Lienei Zaksai, Sandrai Mozulei, Diānai Gergenreiderei, Ilonai  Trahnovai, Vinetai Sirmajai – un novēlēja ikvienam sportisku sacensību garu.

Jauniešiem bija sagatavotas pieturas ar dažādiem noderīgiem un kritisko domāšanu rosinošiem uzdevumiem. Drošības dienestu pārstāvji dāvināja informatīvus bukletus.

 Ticam, ka atkārtotās zināšanas palīdzēs mūsu skolēniem vasarā justies droši un prast pareizi rīkoties, ja atgadīsies kāda liksta.

Sporta un drošības diena bija piepildīta ar jaunām zināšanām, sportisku azartu, kopā būšanas prieku un  jauku noskaņojumu.  

Paldies visiem par ieguldīto darbu! Lai droša vasara!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.