7a. un 7b. klases ekskursija uz “Avārijas brigādes parku”

Lai saliedētu klases kolektīvu, iepazītu gida profesiju un jauki pavadītu laiku, septītās klases skolēni devās aizraujošā ekskursijā uz “Avārijas brigādes parku”. Mēs nevarējām vien sagaidīt, kad varēsim izmēģināt visas atrakcijas un izpētīt parka plašo teritoriju.

Ieejot parkā, mūs sagaidīja gides, kuras instruēja par uzvedību un drošību parkā. Visu dienu varējām vērot to, cik atbildīgs ir gides darbs. Viņas darbs ir kā nebeidzams piedzīvojums. Katra diena ir jauns atklājums un dažādi cilvēki. Lai būtu labs gids, nepieciešams pastāvīgi mācīties un papildināt savas zināšanas par parka teritoriju un atrakcijām, kā arī gides darbs ir lieliska iespēja iepazīt cilvēkus no dažādām vietām.

Mēs noskaidrojām, ka, lai kļūtu par gidu, ir nepieciešamas labas komunikācijas prasmes, spēja skaidri un interesanti izklāstīt informāciju, atbildēt uz jautājumiem un uzturēt sarunu. Ļoti vēlamas ir vairāku valodu zināšanas. Gides darbs var būt fiziski nogurdinošs, īpaši, ja tas saistīts ar pārgājieniem.

Vislielāko prieku mums sagādāja karuseļi. Tas bija īsts izaicinājums, bet arī lielisks veids, kā pārbaudīt savas spējas. Karuseļos bija tik bail, ka pat reizēm aizvērām acis.

Avārijas brigādes parks ir lieliska vieta, kur pavadīt dienu kopā ar draugiem vai ģimeni. Te katrs neatkarīgi no vecuma atradīs sev ko interesantu. Es noteikti ieteiktu šo parku visiem, kas meklē piedzīvojumus un atpūtu svaigā gaisā.

Skolēnu domas uzklausīja Ozoliņa Megija un Volnobajeva Nellija.

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.