“Uzdrīksties uzvarēt!”

19.oktobrī Balvu Valsts ģimnāzijas audzēkņi piedalījās lielākajā uzņēmējdarbības konferencē Latvijā “Uzdrīksties uzvarēt 2023”. Ķonferencē piedalījās 6500 jaunieši no Latvijas, lai gūtu motivāciju sekot saviem sapņiem un nebaidīties veidot savu biznesu.

Mūsu skolu šajā konferencē pārstāvēja  Arvis, Endijs, Kristiāns, Kristers, Dāvis, Kristiāns, Ričards, Deivis, Viktorija, Ketija, Evelīna, Ilva, Ralfs, kuri apgūst mācību priekšmetu Projekta darbs un mācās veidot savu skolēnu mācību uzņēmumu, arī 11.klases jaunietis kopā ar skolotājām Dainu un Līgu.

Ar spilgtiem pieredzes stāstiem, panākumiem un padomiem dalījās veiksmīgi uzņēmēji, jauno tehnoloģiju pazinēji un radošo industriju pārstāvji – digitālā mārketinga aģentūras AgencyJR dibinātāji, PitchPatterns un asya.ai dibinātāji, SMU Soilnetic, airBaltic otrā pilote, iPhone Photography School dibinātājs, Skudras Meytropole, SMU Spotloc dibinātājs un citi.

Stendu zonā bija iespēja satikties ar airBaltic pārstāvjiem, iepazīties ar pieredzes stāstiem un karjeras iespējām airBaltic un airBaltic Pilot Academy. Daudz noderīgas informācijas varēja gūt stendā Pretkrāpšanas kustība #Atkrāpies!, kura apvieno organizācijas, kurām rūp godīgums šajā valstī un kuras ir gatavas par to cīnīties un iesaistīt visu Latvijas sabiedrību. Patentu valdes stendā bija iespēja uzzināt, kas ir intelektuālais īpašums un kādēļ tas ir svarīgs ikvienam veiksmīgam uzņēmējam, saņemt konsultācijas, lai tevis radītais tiktu pienācīgi aizsargāts, pārbaudīt savas zināšanas par intelektuālo īpašumu un tikt pie balvām.

Konferences laikā bija iespēja tikties ar  Banku Augstskolas, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes, Rīga Business School, RISEBA, Rīgas Tehniskās universitātes, Transporta un sakaru institūta un Biznesa augstskolas “Turība” pārstāvjiem.

Lai ikvienam izdodas  piepildīt savus mērķus un ir drosme uzdrīkstēties!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.