Pie jauniešiem ciemojās Balvu novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs

18. aprīlī Balvu Valsts ģimnāzijā pie EKO pulciņa un skolēnu pašpārvaldes jauniešiem ciemojās Balvu novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs, lai pastāstītu gan par turpmāko atkritumu apsaimniekošanu un šķirošanas iespējām Balvu novadā, gan par citām aktuālām tēmām, kā arī atbildētu uz skolēnus interesējošiem jautājumiem, kas bija apkopoti no iepriekš sagatavotām aptaujas anketām.

Sarunas notika jaukā gaisotnē,vienam otru uzklausot un baudot pašu lasītu zāļu tēju. Bija arī interesanti klausīties priekšsēdētāja stāstīto par iegūto pieredzi Somijā, par viņu atkritumu apsaimniekošanas sistēmu, kā arī dzirdēt vīzijas turpmākajiem plāniem Balvu labiekārtošanā.

Jaunieši uzzināja, ka Balvu un Viļakas pilsētā, kā arī Kubulu pagastā līdz ar jauno atkritumu apsaimniekotāju ZAAO tiks piedāvāta iespēja privātmājām izvēlēties uzstādīt bezmaksas šķirojamo atkritumu konteinerus. Prieks, ka tiecamies uz zaļāku pilsētu.

Paldies Balvu novada pašvaldības domes priekšsēdētājam Sergejam Maksimovam par jauniešiem veltīto laiku, interesanto un vērtīgo sarunu!

Sindija Raibekaze

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.