Labdarības koncerts pansionātā „Balvi”

Balvu Valsts ģimnāzijā ir skaista tradīcija – ik gadu Adventa laikā  doties uz pansionātu „Balvi”, lai iepriecinātu pansionāta ļaudis ar dziesmām, dejām, dzeju un muzikāliem priekšnesumiem.

Labdarības pasākumu atklāja ģimnāzijas direktore  Kristīne Lele, veltot sirsnīgu un  uzmundrinošu svētku uzrunu klātesošajiem. Šogad mīļi Ziemassvētku sveicieni tika sagādāti ikvienam pansionāta cilvēkam, arī tiem, kas uz koncertu nevarēja ierasties. Jaunietes, kas sociālajās zinātnēs realizē pilsoniskās līdzdalības iniciatīvu, devās pie trešā stāva iemītniekiem, lai aprunātos, sveiktu svētkos un uzdāvinātu pašceptus gardumus.

Paldies dziedošajām jaunietēm un skolotājai Karīnai Romanovai, deju studijas „Terpsihora” dalībniekiem un tās vadītājai Līgai Morozai-Ušackai, 12.klases publiskās uzstāšanās kursa dalībniekiem un skolotājai Aijai Dvinskai, pasākuma vadītājām Laurai Jeromānei un Guntrai Gibalai, skolēnu pašpārvaldes jauniešiem un direktores vietniecei audzināšanas jomā Dainai Mediniecei!

Patīkami redzēt pansionāta cilvēku priekā mirdzošās acis, mīļos smaidus un aizkustinājuma asaras. Lai mūsu radītais svētku prieks vēl ilgi silda pansionāta iemītnieku un darbinieku sirdis!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.