Balvu Valsts ģimnāzijā viesojās Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša

Šī gada 3.augustā Balvu Valsts ģimnāziju (BVĢ) apmeklēja Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša un valsts sekretāre Santa Šmīdlere.

Vizītes laikā BVĢ direktore Kristīne Lele iepazīstināja ministri un ministrijas pārstāvi ar skolu, sniedzot ieskatu izglītības iestādes mācību klasēs un materiāltehniskajā nodrošinājumā.

Tika pārrunāti aktuālie jautājumi izglītības jomā, kā, piemēram, izglītojamo skaits un tā dinamika pēdējos piecos gados, atbalsta personāla nodrošinājums, investīciju projektu piesaiste un citi aktuālie jautājumi izglītības jomā, kas ir saistoši BVĢ.

Informācijai

Ministres vizītes mērķis – vienotas skolas ieviešanas gaita un kvalitatīvas izglītības sasniegšana, jo visiem bērniem ir jābūt iespējai iegūt vienādi kvalitatīvu izglītību, īstenot savu potenciālu, neatkarīgi no dzīvesvietas vai ģimenes sociāli ekonomiskā stāvokļa.

Ministrijas darba grupa pašlaik gatavo ziņojumu par risinājumiem augstvērtīgas izglītības nodrošināšanai vispārējā pamata un vidējā izglītībā, kas valdībai tiks nodots 15. augustā (avots: Balvu novada pašvaldība).

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.