Skolēnu pašpārvaldes jaunieši apgūst projektu rakstīšanas prasmes.

No 31. marta līdz 2.aprīlim Balvu Valsts ģimnāzijas skolēnu pašpārvaldes komanda- Laura Jeromāne, Sindija Saide, Iļja Polis un skolotāja Daina Mediniece -, devās uz projekta “Kontakts” trīs dienu apmācībām Rēzeknes novada viesu namā “Zaļā sala”. Kopā ar jauniešiem no Balvu profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas, Tilžas pamatskolas, Galēnu pamatskolas, Viļānu vidusskolas, Daugavpils Valsts ģimnāzijas un Rēzeknes 6. pamatskolas, tika apgūtas jaunas prasmes un zināšanas, iesaistoties pēc neformālās izglītības principiem veidotās aktivitātēs. Pirmajā projekta dienā “Zaļajā salā” viesojās psiholoģe no Rēzeknes Pusaudžu resursu centra, viņa runāja par vērtībām, jauniešu ar ierobežotām iespējam iekļaušanu sabiedrībā.

Projekta laikā jaunieši iesaistijās dažādās aktivitātēs par līdzdalības un iekļaušanas tēmām, analizēja savas pašpārvaldes darbu un guva idejas kā to uzlabt.

Apmācību laikā ieguvām jaunus draugus un domubiedrus no citām skolām.

BVĢ pašpārvaldes komandai radās ideja projektam par jauno ģimnāzijas skolēnu līdzdalības un labizjūtas veicināšanu skolā. Apmācību laikā tika plānotas un prezentētas projekta aktivitātes, kā arī izstrādāti veicamie uzdevumi, lai līdz 15. maijam projektu varētu pabeigt rakstīt un iesniegt pašvaldībā.

Balvu Valsts ģimnāzijas skolēnu pašpārvaldes komanda novērtē iespēju piedalīties apmācībās un izsaka pateicību treneriem Sergejam 👍un Sigitai 👍un Jaunatnes starptautisko projektu aģentūrai 👏@jspa par vērtīgajām apmācībām. Tika iegūta izcila pieredze, kas noteikti noderēs nākotnē un atmiņas par projekta apmācībām noteikti radīs smaidu sejā vēl ilgu laiku!

Rakstu sagatavoja: Iļja Polis,

Balvu Valsts ģimnāzijas skolēnu pašpārvaldes dalībnieks.

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.