Ģimnāzijas skolotājas izglītojas Vasaras skolā

Izprast, iekļaut, iesaistīties – atslēgas vārdi projektam “Satikt”, kurā kopš 2023.gada pavasara darbojas Balvu Valsts ģimnāzijas projekta komanda – Ināra Konivale, Mudīte Stepanova, Laura Saulīte.

Īsi pirms jaunā mācību gada cēliena bija lieliska iespēja iedvesmoties trīs dienu Vasaras skolā Latvijas Universitātes atpūtas un konferenču kompleksā “Ratnieki”. Izglītojošas aktivitātes un nodarbības par pilsoniskās izglītības programmas “3i” integrēšanu sociālās un pilsoniskās mācību jomas saturā un audzināšanas darbā vadīja kompetentās, praktizējošās un iedvesmojošās projekta ekspertes Ingūna Irbīte un Daina Zelmene. Ar interesi klausījāmies politologa Filipa Rajevska nodarbībā par aktuālajām norisēm Latvijas politikā un iedzīvotāju iesaisti politiskajos procesos. Izglītības attīstības centra komanda bija parūpējusies par dalībnieku labbūtību – satikāmies mūzikā ar vīru kopu “Vilki” un mūziķi Ēriku Loku. Komunikācijas ieradumus starpkultūru kontekstā apguvām kopā ar psiholoģi Nikolu Dzinu un Ukrainas iedzīvotājiem, kuri apgūst latviešu valodu.

Balvu Valsts ģimnāzijas komanda saka sirsnīgu paldies par iedvesmojošajām dienām Ratniekos, par kvalitatīvajiem mācību materiāliem IAC komandai, īpaši lektorēm Ingūnai un Dainai, kā arī projektā iesaistīto skolu kolēģiem par kopābūšanu un pieredzes apmaiņu.

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.