9. klašu izlaidums „Tu esi vasarā!”

Šī gada 22. jūnijā izlaidumu svinēja  divas devītās klases – 29 stalti puiši un 11 daiļas meitenes – kopā 40 lieliski jaunieši un viņu audzinātāji Eva Zučika-Kuzņecova un Kirils Logins.

Ģimnāzijas direktore Kristīne Lele aicināja zālē ienest Latvijas Valsts karogu un Balvu Valsts ģimnāzijas karogu. Tas bija uzticēts diviem zēniem un divām meitenēm, kuriem ir visaugstākie mācību sasniegumi devīto klašu grupā. Šogad karogus ienesa Patrīcija Ivanova, Elīza Briede, Eduards Mērnieks un Toms Silinieks. Direktore svētku uzrunā pateicās pedagogiem, skolas darbiniekiem un vecākiem par ieguldīto darbu jauniešu izglītošanā un audzināšanā, kā arī jauniešiem vēlēja būt drosmīgiem, turpināt sekot saviem sapņiem un nekad nepārstāt pilnveidoties un mācīties.

Bijām patiesi pagodināti, ka šajā dienā kopā ar mums bija Balvu novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs. Pateicamies par iedvesmojošo uzrunu un iedrošinājuma vārdiem!

Izlaidumā direktore pasniedza Zelta liecību par augstiem mācību sasniegumiem 9.b klases skolniecei Patrīcijai Ivanovai,  kā arī  pateicību par iniciatīvu, radošumu, sabiedrisko aktivitāti un skolas tēla popularizēšanu 9.a klasē – Guntrai Gibalai,  9.b klasē – Elizabetei Lesniecei, Sabīnei Ločmanei, Elizabetei Lucenko, Patrīsijai Mariņinai, Kristiānam Ūselim. Pateicību par skolas vārda popularizēšanu un aktīvu līdzdalību sporta pasākumos 9.a klasē saņēma Nauris Semjonovs, Milēna Berjozova, 9.b klasē – Renāts Vilipsons, Rinolds Baikovs, Annika Kupča un Toms Silinieks.

Izlaidumā ar skanīgiem muzikāliem sveicieniem klātesošos iepriecināja  mūsu pagājušā gada devītās klases absolvente Angelīna Krivošejeva.

Sirsnīgus un mīļus vārdus saviem bērniem, audzinātājiem un skolai vecāku vārdā teica  Braena vecmamma Mārīte Usāne un Rinolda mamma Gunta Grāmatiņa.

Izlaiduma vadītāju lomā iejutās Izglītojamo pašpārvaldes jaunieši Armands Trubņiks un Madara Gržibovska.

Lai jauniešiem veicas turpmākajās dzīves gaitās, lai pietiek uzņēmības un neatlaidības sasniegt iecerētos mērķus!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.