Sporta un drošības diena „Kopā pretī drošai vasarai”

Šī gada 30. maijā Balvu Valsts ģimnāzijā (BVĢ) noritēja Sporta un drošības diena „Kopā pretī drošai vasarai”, kuras mērķis bija atkārtot jautājumus par ugunsdrošību, elektrodrošību, drošību uz ūdens, satiksmes drošību un pirmo palīdzību vasaras periodā un kopā ar klases kolektīvu izbaudīt kustību prieku.

 Priecājamies par veiksmīgo sadarbību ar drošības dienestiem! Ciemos bijām uzaicinājuši Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirkņa Kārtības policijas nodaļas 2. iecirkņa priekšnieku Aldi Saukānu, kurš kopā ar kolēģēm pārbaudīja jauniešu zināšanas ar testa palīdzību un dāvināja skolēniem informatīvus bukletus par dažādiem drošības jautājumiem, kā arī aicināja ikvienu reģistrēties lietotnē „112 Latvija”, kurā atrodama visa nepieciešamā informācija par rīcību dažādu apdraudējumu gadījumos.

Klašu kolektīvi kopā ar audzinātājiem devās uz VUGD Balvu filiāli, kur līdztekus zināšanām par ugunsdrošību, veica ugunsdzēsēju sagatavotu atraktīvu stafeti, kura ļoti labi atspoguļoja ugunsdzēsēja nebūt ne vienkāršo darbu. Īpašs paldies Ričarda mammai Laurai Košļevai par atsaucību un sadarbību ar ģimnāziju!

Elektrodrošības jautājumus atkārtošanai bija sagatavojusi fizikas skolotāja Ludmila Uglovska, bet pirmās palīdzības jautājumus ar jauniešiem atkārtoja skolas māsa Inga Jaunākā. Sporta skolotāji Jānis Zakarīts un Valters Duļevskis kopā ar skolēnu vecākiem bija sarūpējuši dažādas jautras un sportiskas aktivitātes. Paldies BVĢ padomes vadītājai Lienei Zaksai un sportiskajiem vecākiem – Vinetai Sirmajai, Intai Ozolai, Vinetai Bistrovai, Janai un Dainim Laicāniem un Mairitai Trubņikai-Linnasei par atbalstu aktivitāšu tiesāšanā! Paldies arī ģimnāzijas skolotājiem, kas iesaistījās un palīdzēja Sporta dienas norisē! Šogad veiksmīgākie starti izdevās 7.c, 8.c, 9.b un 10.a klasei.

Drošu, sportisku un jaukiem piedzīvojumiem bagātu vasaru!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.