Balvu Valsts ģimnāzijas skolotāja piedalījās Erasmus+ seminārā Slovākijā

Šī gada aprīlī skolotāja Irīna Krivošejeva apmeklēja 3 dienu kontaktsemināru „Green issues in Erasmus+ projects”, kas norisinājās Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā. Seminārā piedalījās 40 dalībnieki no 20 valstīm, no Latvijas bija tikai viens dalībnieks.

Seminārā bija iespēja gūt zināšanas par „zaļo” projektu īstenošanu, idejas turpmāko starptautisko projektu īstenošanai, kā arī tika dibināti kontakti ar citu dalībvalstu semināra dalībniekiem, lai turpinātu sadarbību, realizējot nākotnes projektus.

Kā atzīst skolotāja: „Šādas TCA aktivitātes ir lieliska iespēja iepazīt citu valstu kultūru, paplašināt redzesloku, mainīt domāšanu un „neierūsēt.” Ļoti vērtīgi dibināt jaunus kontaktus klātienē, jo tu apzinies potenciālos nākotnes sadarbības partnerus. Protams, jāzina angļu valoda, kā arī nepieciešama drosme ceļot vienam. Gribu motivēt arī citus kolēģus izmantot šo lielisko iespēju un nebaidīties pieteikties līdzīgām aktivitātēm, jo tas ir to vērts.”    Semināra ietvaros tika apmeklēts EKO centrs „Kamzik”, kur notika praktiskās darbnīcas, tādas kā koka augstuma mērīšana, nodarbība par Slovākijas aizsargājamiem augiem. Brīvais laiks arī tika pavadīts lietderīgi, apmeklējot Bratislavas pili, UFO torni, apskatot ievērojamos apskates objektus vecpilsētā. 

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.