Panākumi “top! kausā”

Šogad norisinājās 20. kausa izcīņa vispārizglītojošo skolu komandām volejbolā “top! kauss”. Šo volejbola sacensību mērķis ir  popularizēt veselīgu un sociāli aktīvu dzīvesveidu jauniešu vidū, kā arī veicināt viņu interesi par volejbolu. Pasākums  ir  kļuvis par vērienīgākajām jauniešu volejbola sacensībām Latvijā. Arī Balvu Valsts ģimnāzijas volejbolisti ik gadu izcīna tiesības piedalīties šajās sacensībās. Aizraujoši ir tas, ka vienā komandā var spēlēt gan profesionāli sportisti, gan jaunieši, kuriem volejbols patīk, līdz ar to tas padara neprognozējamus spēļu iznākumus.

Šogad, 2024.gada 21.aprīlī,sacensības notika Rīgā, Rimi Olimpiskajā centrā. Katrā vecuma grupā par godalgām “top! kauss” cīnījās  32 komandas.

Esam patiesi lepni, ka pamatskolas zēnu volejbola komanda izcīnīja augsto 6. vietu. Paldies lieliskajiem volejbolistiem Valteram Začam, Naurim Semjonovam, Rinoldam Baikovam, Braienam Usānam, Rihardam Jermacānam un Viesturam Pipcānam!

Priecājamies par meiteņu komandām – pamatskolas meiteņu volejbola komanda – Milēna Berjozova, Elīza Briede, Annika Kupča, Anastasija Zelča, Marija Kapustina, Naula Laicāne, Ieva Stepanova, Elīza Anča, Sintija Cepurniece un Rēzija Ozola izcīnīja 13. vietu, bet vidusskolas meiteņu volejbola komanda – Evelīna Pipcāne, Ketrina Sidoroviča, Enija Bordāne, Viktorija Āboliņa, Aiva Melne, Krista Arule, Nadīna Līva Logina un  Evelīna Stepanova ieguva 22. vietu.

Lepojamies ar ģimnāzijas jauniešu labo sniegumu valsts mēroga sacensībās. Paldies skolotājam Valteram Duļevskim par jauniešu sagatavošanu sacensībām un skolotājam Jānim Zakarītim par vērtīgo padomu sniegšanu un atbalstu!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.