Ģimnāzijas komanda piedalās projekta reģionālajā seminārā

5.aprīlī Valmieras 5.vidusskolā notika Izglītības attīstības centra īstenotā projekta “Satikt”  (2023.LV/NVOF/MAC/104/19.) otrais reģionālais seminārs, kurā piedalījās Balvu Valsts ģimnāzijas skolotājas Ināra Konivale, Mudīte Stepanova, Laura Saulīte un 12.klases skolēni Laura Jeromāne, Lineta Kopāne un Arvis Začs.

Ģimnāzijas komanda nesa savas skolas pieredzi tālāk, dalījās ar seminārnodarbībās un pāru mācībās paveikto, informēja, kā projekta materiālus iekļāva mācību procesā. Seminārā pieredzē dalījās Baltinavas vidusskolas, Viļānu vidusskolas, Aglonas vidusskolas un Valmieras 5.vidusskolas kolēģi.

Projekta vadītāja Iveta Vērse sniedza atskatu uz paveikto un iepazīstināja ar projekta tālāko aktivitāšu plānu. Projekta programmas satura ekspertes Ingūna Irbīte un Daina Zelmene iesaistīja komandu dalībniekus radošās aktivitātēs un iepazīstināja ar materiāliem, pētījumu par jauniešiem Latvijā un Eiropā.

Seminārā tika uzkrātas jaunas idejas turpmākajam darbam. Paldies projekta komandai par kopābūšanu un saturīgu semināra norisi!

Projektu (Nr. 2023.LV/NVOF/MAC/104/19) finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Plašāka informācija par projektu pieejama https://www.iac.edu.lv/projekti/aktualie-projekti/new-project-page/

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.