Arī šogad Balvu Valsts ģimnāzijas jaunieši piedalījās Ēnu dienās

Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties savu nākotnes profesiju un sagatavotos darba tirgum.

Jauniešiem tika piedāvātas dažādu profesiju „ēnošanas” iespējas. Seši Balvu Valsts ģimnāzijas jaunieši pieteicās uz kādu no „ēnošanas” vietām oficiālajā biznesa izglītības biedrības Junior Achievement Latvia” Ēnu dienas mājas lapā. 41 ģimnāzijas vidusskolēns pats sameklēja sev interesējošu profesiju un pieteicās to „ēnot”. 44 vidusskolēni devās ekskursijā un iepazina Balvu Novada domi, Balvu Slimnīcu, biedrību „Ziemeļlatgales partnerība”, Pašvaldības policiju, Balvu Kultūras un atpūtas centru un Balvu novada Bērnu un jauniešu centru. Priecājamies, ka 90 ģimnāzijas jaunieši izmantoja iespēju un nopietni pievērsās interesējošo profesiju izzināšanai un savas nākotnes karjeras mērķtiecīgai plānošanai.

Pateicamies uzņēmumiem, iestādēm un visiem profesionāļiem, kas atvēra savas darbvietas durvis, atvēlēja laiku un  ļāva mūsu jauniešiem tuvāk iepazīt savas sapņu profesijas!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.