Žetonu vakars “Pusnakts šovs sešos”

Sestdienas vakarā Balvu Valsts ģimnāzijā notika Žetonu vakars “Pusnakts šovs sešos”, kuru vadīja mūsu talantīgās 11. klases skolnieces Sindija Raibekaze un Sofia Buzijana.

 Gatavojoties šim notikumam, robežas starp 12.a, 12.b un 12.c klasi kļuva neredzamas, jo šajā vakarā viņi bija viena liela un draudzīga divpadsmito klašu ģimene, kura, prezentējot savus talantus, bija sagatavojusi priekšnesumus divu stundu garumā. Visi tos vēroja ar patiesu interesi, sajūsmu un apbrīnu.

Šie jaunie talanti ne tikai izveidoja burvīgus priekšnesumus, bet pat uzfilmēja kriminālfilmas versiju. Vakara priekšnesumi bija piepildīti ar enerģiju, dzīvesprieku, humoru un radošumu, jaunieši patiešām spīdēja uz skatuves.

Šiem lieliskajiem jauniešiem ir lieliska atbalsta komanda – skolas māmiņas jeb klases audzinātājas. Šajā vakarā viņas bija sagatavojušas asprātīgas uzrunas un siltus vēlējumus gan audzēkņiem, gan klātesošajiem. Paldies 12.a klases audzinātājai Ludmilai Uglovskai, 12.b klases audzinātājai Mudītei Stepanovai un 12.c klases audzinātājai Āritai Andrejevai par ieguldījumu un atbalstu saviem audzēķņiem!

Abiturientus sveikt bija ieradies Balvu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimova kungs ar kundzi Žannu. Priekšsēdētājs atklāja sirsnīgo sarunu sadaļu, atbildot uz vakara vadītāju jautājumiem un daloties atmiņās par savu skolas laiku. Viņš vēlēja, lai sargājam savu saķerto “zelta zivtiņu”, lai to kāds neapēd, pirms tā izpildījusi trīs vēlēšanās, lai zinām, ko vēlēties, kad to noķeram.  Priekšsēdētājs aicināja visus baudīt brīnišķīgo vakaru un pasniedza skaistu dāvanu abiturientiem un audzinātājām.

Klātesošos uzrunāja arī Balvu Valsts ģimnāzijas direktore Kristīne Lele, kura mūsu skolu salīdzināja ar skaistu kuģi, kurš peld pretī izcilībai. Direktore pateicās Balvu novada pašvaldības domes priekšsēdētājam Sergejam Maksimovam, audzinātājām, skolotājiem un vecākiem par sadarbību un atbalstu. Direktore jauniešiem vēlēja izcilas sekmes un savu mērķu piepildījumu.

Kā pirmajām žetonu gredzenus direktore pasniedza klases audzinātājām. Tad sekoja žetonu pasniegšanas ceremonija abiturientiem.

Vakara īpašā viešņa bija Dagmāra Laicāne. Viņa ar skanīgām dziesmām sveica abiturientus. Paldies par atbalstu Žetonu vakara tapšanā Līgai Morozai – Ušackai un viņas dejotājiem, paldies Mārim un Dāvim Lāpāniem un skolotājam Arnim par kvalitatīvo skaņu, gaismu un videoprojekcijām, paldies 11. klasēm un audzinātājām par ieguldīto darbu un pārsteidzošo muzikālo sveicienu! Paldies skolotājiem, tehniskajiem darbiniekiem, Zemessardzes pārstāvjiem un vecākiem par dežūrām! Paldies Jurim Ķirsonam par jautro balli un abiturientiem par izcili skaisto pirmo valsi!

Ceram, ka skolas absolventiem, kas ciemojās savā skolā, bija patīkams vakars un iespēja pakavēties atmiņās par skolas gadiem, satikt savus skolotājus, skolas un klases biedrus un baudīt satikšanās prieku.

Sinerģijā ir spēks! Kopā strādājot, izdodas skaisti svētki!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.