Balvu par mūža ieguldījumu izglītībā saņem skolotāja Anita Kamendere

17.novembrī Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē notika Draudzīgā aicinājuma fonda balvas “Par mūža ieguldījumu izglītībā ” pasniegšanas ceremonija. Balvu saņēma izcili 16 Latvijas pedagogi par ilglaicīgu un nozīmīgu profesionālo ieguldījumu izglītībā.

Balvu saņēmējus un klātesošos uzrunāja Latvijas Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša, Draudzīgā aicinājuma fonda dibinātājs un valdes priekšsēdētājs Jānis Endele, balvas pasniedza Izglītības un zinātnes ministre un eksministres, un atbalstītāji.

Lepojamies, ka starp balvu saņēmējiem bija Balvu Valsts ģimnāzijas ilggadējā skolotāja Anita Kamendere, kura skolai, darba kolēģiem un skolēnu izaugsmei veltījusi sava mūža 43 gadus, būdama izcila sava darba profesionāle ar augstu atbildības sajūtu.

Pati Anita Kamendere teic, ka matemātika ir ļoti skaidra un loģiska zinātne, kurā viss ir atspoguļots formulās. Arī viņa dzīvē un darbā prata atrast īstās formulas, lai iedvesmotu kolēģus, motivētu skolēnus neapstāties pie sasniegtā un gūt godalgotas vietas matemātikas olimpiādēs novadā, reģionā un valstī, lai dāvātu dzīvesgudrību daudzo audzināmo klašu skolēniem.

Skolotājas Anitas Kemenderes laimes formula allaž ir bijusi arī ģimene, kurā smēlusies spēku, enerģiju un mīlestību, lai to tālāk izstarotu ikdienas gaitās.

Balvu Valsts ģimnāzijas kolektīvs saka paldies skolotājai Anitai par pieredzes stāstiem un sniegtajām zināšanām, par to, ka mudināja jauniešus mosties ar sapņiem un iecerēm, lai tos īstenotu! Lai turpmākie gadi ir piesātināti ar gandarījumu par paveikto, labu veselību un jaukiem atpūtas mirkļiem kopā ar mīļajiem!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.