Skolotāju dienas pasākumi

Septembra izskaņā, kad atzīmējam Skolotāju dienu, norisinājās trīs skaisti notikumi – Skolotāju dienai veltīts pasākums, skolotāju godināšana „Gada skolotājs 2023” Balvu novada skolotāju apbalvošanas pasākumā un skolotāju pārgājiens.

29.septembrī Balvu Valsts ģimnāzijā  notika Skolotāju dienas svinības astoņdesmito gadu stilā. Kamēr 12. klašu skolēni iejutās jauno pedagogu lomā, skolotāju sirdis skolas aktu zālē iepriecināja gan jauniešu, gan viesmākslinieka Jāņa Ločmeļa  izpildītās melodijas, kā arī tika izspēlēta Kahoot atjautības spēle.

Skolēni izveidoja gaumīgu fotostūrīti, kurā tika iemūžināti skolotāji un viņu interesantie tērpi. Pašpārvaldes telpa tika iekārtota astoņdesmito gadu stilā, tajā skolotāji izbaudīja jaunības dienu melodijas un demonstrēja tā laika raksturīgākos deju soļus.

Paldies 12. klašu skolēniem, skolēnu pašpārvaldei, mūziķim Jānim Ločmelim un ikvienam, kurš palīdzēja šo dienu padarīt tik īpašu!

Savukārt vakarpusē pulcējāmies Balvu Kultūras un atpūtas centrā Balvu novada pedagogu godināšanas pasākumā „Gada skolotājs 2023”. Ļoti lepojamies ar BVĢ latviešu valodas un literatūras skolotāju Rudīti Priedeslaipu, kura saņēma godam pelnīto apbalvojumu par profesionalitāti, atbalstu skolēnu izcilībai un ieguldījumu skolēnu personības izaugsmē. Priecājamies arī par mūsu skolas skolotāju Lieni Šaicāni, kura saņēma gada skolotāja nomināciju kā Balvu Mākslas skolas skolotāja. Paldies Balvu novada pašvaldībai un Izglītības pārvaldei par vienreizēji skaisto pasākumu!

Vēl viens skaists piedzīvojums, ko oktobra sākumā izbaudīja ģimnāzijas skolotāji, bija kopīgs pārgājiens. Baudījām skaisto rudeni, braucot ar plostu „Vilnītis”, un ciemojāmies „Arnitas Melbergas labsajūtu darbnīcā”, kur saimniece iepazīstināja ar ārstniecības augiem un to ietekmi uz cilvēka veselību, kā arī baudījām draudzības zupu un kopā būšanas prieku.

Paldies Balvu Valsts ģimnāzijas arodbiedrības priekšsēdētājai Irinai Kovšovai par sarūpēto atpūtas brīdi!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.