Vecāku vakars Balvu Valsts ģimnāzijā

Pirmā marta vakarā ģimnāzijas kolektīvs gaidīja ciemos izglītojamo vecākus. Šajā vakarā vecākiem tika nodrošināta iespēja tikties ar priekšmetu skolotājiem, lai pārrunātu skolēnu sniegumu mācību stundās. Pēc individuālajām sarunām ar skolotājiem visi pulcējās skolas aktu zālē, kur uz lielā ekrāna iepazinās ar skolā notikušo pasākumu prezentāciju.

Vecākus uzrunāja skolas direktore Kristīne Lele un pateicās vecākiem par to, ka ir uzticējuši savus bērnus, kā arī apsolīja stiprināt vecāku un skolas sadarbību un vienmēr rast risinājumus, kas ir nozīmīgi bērnu izglītošanas procesā.

Atpūtas mirkli pēc garās darba dienas sagādāja skolas vokālais ansamblis, iepriecinot vecākus ar skanīgām melodijām.

Direktores vietniece mācību jomā pastāstīja par pirmā semestra mācību sasniegumiem, valsts pārbaudes darbu aktualitātēm, bet ģimnāzijas metodiķe aktualizēja skolēnu mācību snieguma vērtēšanas kārtību un akcentēja mācību sniegumu ietekmējošos faktorus. Direktores vietnieks informācijas un tehnoloģiju jomā informēja par jaunajiem datoriem, ar kuriem tiks nodrošināti visi 9. klašu skolēni un nākamgad arī pārējie skolēni. Direktores vietniece audzināšanas jomā pastāstīja par aktualitātēm audzināšanas jomā un sasniegumiem ārpusstundu aktivitātēs.

Vakara noslēgumā vecākiem bija iespēja noklausīties Ivetas Ķelles lekciju „Ko jauniešiem par ķermeni un attiecībām iemāca sociālie tīkli un neiemāca skola un vecāki?”.

Skolā bija izveidota ideju siena, kur vecāki varēja dalīties ar atziņām par ģimnāzijas darbu, akcentēt gan to, kas labi izdodas, gan uzrakstīt idejas un priekšlikumus skolas dzīves/darba uzlabošanai.

Bija prieks lasīt vecāku atsauksmes, kurās tika pausta pateicība un atzinīgi vārdi gan par kvalitatīvi organizētu mācību procesu, gan daudzveidīgām, radošām ārpusstundu aktivitātēm un spēju veidot skolēnos piederības sajūtu skolai. Tika paslavēts arī saliedētais, kompetentais pedagogu kolektīvs, atsaucīgie klases audzinātāji un skolas sakoptā vide.

Vecāki ieteica nākotnē padomāt par slēpošanas inventāra iegādi, dīvāniem gaiteņos, uzkodu automātu. Vecāki atzinīgi novērtēja dzirdēto lekciju. Viņi ierosināja ar skolēniem vēl vairāk runāt par veselības un dzimumu audzināšanas jautājumiem.

Paldies ikvienam, kurš piedalījās Balvu Valsts ģimnāzijas organizētajā vecāku vakarā! Tikai sadarbojoties var atrast visoptimālākos risinājumus visdažādākajos jautājumos.

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.