“ZINI vai MINI. Lielbritānija.“

Sniegotajā ceturtdienā, 8. decembrī, un tuvojošos Ziemassvētku noskaņās Viļakas Valsts ģimnāzijā norisinājās angļu valodas erudīcijas konkurss “ZINI vai MINI. Lielbritānija.“ Balvu novada skolu 8./ 9. klašu skolēniem.

12 komandu dalībnieki pierādīja savas zināšanas dažādu tēmu ietvaros: ģeogrāfija, kultūra, kultūrvēsturiskie objekti, tradīcijas, vēsture, ēdieni, slavenības, sports, angļu sakāmvārdi, karaliskā ģimene. Konkursa uzdevumi bija saistīti ar skolēnu zināšanām, radošo darbību, erudīciju un intuīciju.

Priecājamies par mūsu Balvu Valsts ģimnāzijas komandu: “Four Pounds” – Nadīna Līva Logina, Jānis Jermacāns , Alīna Žogota un Leo Eliass Morozs;  

“Chill Team” – Ritvars Avotiņš, Ričards Kubaks, Rojs Kravalis un Mārcis Ingemārs Žogota, veiksmīgo piedalīšanos, un, it īpaši lepojamies ar konkursa 1. vietas ieguvējiem komandu “Four Pounds”!

Paldies angļu valodas skolotājām Irīnai Krivošejevai, Ingai Vanagai un Gaidai Fengānei par skolēnu iedvesmošanu piedalīties un ieguldīto darbu skolēnu sagatavošanā konkursam!

Šis ieraksts tika publicēts Nekategorizēts. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.